10 Ekim 2017 Salı

Ekim 2017 Dünyanın Sonu mu? (Değilmiş)

  Aralık 2014 ve 23 Eylül 2017 tarihlerindeki kehanetler fos çıktı arkadaşlar. Kimseye bir şey olduğu yok. Ben yazmaktan bıktım ama kehanetlerin ardı arkası kesilmiyor.



X Gezegeni / Nibiru

  Bu sefer başımıza gelen bu arkadaşlar. Başımıza gelen dediysem mecaz anlamda kullanmadım hakikaten geliyor. Geliyor da ne geliyor. Nibiru , Mardug yada X Gezegeni geliyor. Kehanete göre bu gezegen ekim ayı içinde dünyamıza çarpacak ve insanlık yok olacak. bir başka kehanete göre dünyamıza çarpmayacak. Biz bu gezegenin beraberinde getirdiği solar sisteme birkaç saatliğine girip çıkacağız. Ancak çıktıktan sonraki halimiz girdiğimize hiç benzemeyecek. Buraya kadar olan kısım olayın özetiydi. Bundan sonraki kısım biraz daha komplo teorisi barındırıyor. Eğer böyle konularla pek ilgili değilseniz uzay ve bilim konuları ilginizi çekmiyorsa size geldiğiniz ve okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

X Gezegeni ( Planet X) Nedir?

  X Gezegeni 1962 yılında Washington Deniz Gözlem evindeki üst düzey bir yönetici ve aynı zamanda astronom olan Robert Harrington tarafından keşfedilen kendi halinde bir gezegendir. Etrafında 5 ila 7 adet Ay barındıran bu gezegenin güneşin etrafını 3000 yılda döndüğü varsayılıyor.      21 mil uzunluğundan kuyruğa var ve bu kuyrukta asırlardır uzay çöpü topluyor. Uzay çöpü gök taşları ve ölen yıldızların arkasında bıraktığı kalıntılar. İnsan yapımı uzay çöpüyle karıştırmayalım. Gezegenlerin tek başlarına hareket etmediklerini var sayarsak aslından bize yaklaşan bir solar sistem bu. En azından yaklaştığı söylenen. Keşfi yapan Dr. Robert Harrington çok kısa sürede kendisini öldürecek seviyeye gelen bir kanserle birazda şüpheli bir şekilde ölüyor.

  Buraya kadar tamam. Peki, neden insanlar uyarılmadı? Şuanda NASA'nın resmi sitesine girip birkaç mouse tıklaması yaparsanız NASA'nın gezegen hakkındaki resmi açıklamalarını bulabilirsiniz. Açıklama özetle şöyle
"Dünyaya yaklaştığı söylenen bir gezegen gözlemlenmedi. Böyle bir şey olsaydı bunu aylarca önceden incelemeye ve görmeye başlardık."

  Gibi bir açıklamaları oldu kendilerinin. Sizin NASA ile ilgili düşüncelerinizi bilmem ama ben kendimi bildiğimden beri yaptıkları hiçbir açıklamaya inanmıyorum. NASA benim gözümde bilimsel ve kainat ile ilgili merakımızı gidermemiz için zihinlerimize mastürbasyon yaptıran bir ton dagalaktan oluşan bir kurum. Bazı ABD vatandaşları çıplak gözle X gezegenini gördüğüne dair iddialar ortaya attı ve bazı resimler paylaştı. Kararı size bırakıyorum.

Peki, gerçekten böyle bir gezegen dünyamıza yaklaşıyor olsaydı. sizce bunu bize söylerler miydi? Hiç sanmıyorum. İşi daha da derinleştirelim.

Pentagonun Kara Bütçesi

  2001 yılında yapılan bazı araştırmalara göre bizdeki örtülü ödenek hesabı ABD'li dostlarımızın da kamu oyundan uzak yaptıkları bazı harcamalarının olduğu ortaya çıktı. Burada dikkat etmemiz gereken yer örtülü ödenek değil ne kadar paranın ortadan kaybolduğu. Tam 2.3 trilyon dolar. Trilyon.
  Bu paranın nereye gittiğini hiçbir devlet görevlisi bilmiyor. Başkanlar hariç. Onlarda pek konuşma meraklısı değil zaten. Peki nerede bu para ve X gezegeniyle ne ilgisi var?

  X Gezegeniyle olan ilgisi şu.   Dünyadaki büyük devletler bu gezegenin farkına çok önceden vardı ve bazı yatırımlar yapmaya başladılar. Olası bir çarpışma yada yakınlaşmayı hesaplayarak yer altı şehirleri inşa edildi. Öyle şehirler ki New York büyüklüğünde. İçlerinde gemiler, savaş uçakları ve nükleer silahlar var.

Hayalet Şehirler

İnşası bitmiş hayalet şehirleri barındıran devletlerin listesi;
  • Çin
  • Rusya
  • ABD
  • Türkiye ( Şaka lan biz daha köylere su elektrik götüremiyoruz ne hayalet şehri. Öldük biz :)
  Her biri yaklaşık 10 ila 50 milyon insanı barındıracak şekilde hali hazırda tamamlanmış New York büyüklüğünde olan yer altı şehirlerinden dünyada 50 adet var olduğu söyleniyor. İçlerinde yaşam yok ama tamamen hazır durumdalar. ABD içinde malzeme taşıyan bazı ağır vasıta şoförlerinin bu teoriyi destekleyecek iddiaları var ama ne derece doğru bilemem. 

  Evet sevgili dostlar. Bir kehanet yazımızın da sonuna geldik. Benim size tavsiyem politikacı ve gazetecilerimizi yakından izleyelim. Çünkü ilk ortadan kaybolacak olan onlar :) Daha gelişmiş ülkelerde bu iş tahminimce şöyle olur. Mesela ABD bir duyuru yapacak ve terör saldırısı altında olduklarını söyleyecek. Herkesi bir yere toplayıp nükleer saldırı tehlikesine karşı aşılayacak. Aşılananlar aşı olmayanların haberi olmadan ölecek ve kalanlar sığınaklara götürülecek.

Bizde nasıl olurdu acaba?
-Salih şu ney len bak bak Ayın yanında.Yıldız mı kayıyor ne o Allah'ın hikmeti işte.
İkisi de öldü.

Sertan Comertel
Sürç'i Lisan ettiysek affola.

0 comments:

Yorum Gönder